Translate

tisdag 10 januari 2012

Första matchen

I söndags spelade Mellan sin första hockey match...efterlängtat! Tyvärr så förlorade laget med 2-9 tror jag, men vad gör väl det när man i sin första match lägger de två målen...snacka om lycklig kille!! Han gick på moln :)

Senare på kvällen var det dags för päron vs kids...kul hade de!
Pappa klädde ju rätt så bra i utrustningen ;=)) gjorde rätt så bra ifrån sig oxå!
Vilken härlig ishockey klubb de har i Landskrona.

Nu har hjälmen kommit som Mellan beställde en Bauer 9900 med visir, han var så lycklig igår när han provade den, måste medge att den är rätt snygg. Vilken service de har på Länna sport, kan starkt rekommendera dem! Allt du vill ha beställer de hem, kanon!

Igår kväll kom Stor hem och även han var överlycklig då han "klättrat" upp ytterligare ett steg, alltså ett steg närmare det lag han ska tillhöra. I denna sport får man verkligen kämpa för att komma vidare, tycker det är bra att man får visa att man är intresserad och att man VILL! Nu är det heta diskussioner om att föräldrar pressar sina barn och gissa då vilken sport de lägger fram? Just ishockey, för de menar att det är en dyr och tidskrävande sport och då pressar föräldrarna. Men detta som drog igång denna nyhet var ju pappan som lämnade sin son efter en innebandy match...hur blev detta en ishockey match? Är det nyhetstorka eller?
Tycker fler sporter borde ha så att man får "klättra" så blir inte pressen så hög, för då spelar du med de som är snarlika dig oavsett ålder.


                        Den efterlängtade hjälmen Bauer 9900 med visir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar